Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،داود علی‌محمدی مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم درباره نوبت دهی درمراکز درمانی تامین اجتماعی گفت: به منظور دسترسی عادلانه خدمات درمانی در مراکز تامین اجتماعی، کاهش ازدحام مراجعین در مراکز درمانی، جلوگیری از اتلاف وقت و طولانی شدن زمان دریافت خدمت، روش‌های متعدد نوبت دهی برای مراکز درمانی تامین اجتماعی برنامه ریزی و اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: هر مرکز درمانی تامین اجتماعی قم شامل بیمارستان امام رضا (ع)، پلی کلینیک بوعلی، پلی کلینیک ۲۲ بهمن، دی کلینیک دکتر غرضی از طریق سیستم تلفنی گویا، اینترنتی (dqom.tamin.ir)، موبایلی #۲۵*۱۴۲* و حضوری بیماران خود را بر اساس امکانات و ظرفیت موجود که به‌طور میانگین ۴ هزار نفر است پذیرش می‌کنند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم با اشاره به اینکه ۲۵ درصد از منابع درمان بیمه شدگان در استان قم به بخش درمان مستقیم و ۷۵ درصد منابع به مراکز طرف قرارداد اختصاص دارد، اظهار کرد: بیمه شدگانی که موفق به دریافت نوبت در مراکز درمانی تامین اجتماعی نمی‌شوند، تصور می‌کنند که نوبت دهی دارای مشکل است در حالی که تقاضا بسیار بیشتر از تعداد ظرفیت درمراکز تامین اجتماعی بوده و مجموعه درمانی تامین اجتماعی با همه ظرفیت و امکانات در حال خدمت رسانی به بیمه شدگان است که سالانه تعداد پذیرش از مرز ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار بار مراجعه عبور می‌کند.

علیمحمدی یادآورشد: برای استفاده بهینه بیمه شدگان از خدمات درمان مستقیم برنامه‌های متعددی از جمله اجرای کامل طرح نسخه الکترونیک، تشکیل پرونده الکترونیک بیماران مزمن، اجرای طرح نظام ارجاع برای ارائه خدمات مناسب تخصصی و نظارت هوشمند برای ارتقاءکیفی درمان در حال انجام است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان قم با اشاره به اینکه سازمان تامین اجتماعی به عنوان یک سازمان بیمه‌ای، نخستین خریدار درمان و دومین تولید کننده درمان است گفت: اگر همه مراکز درمانی استان نیز در مالکیت سازمان تامین اجتماعی باشد با توجه به میزان بیمه شدگان باز هم تعدادی موفق به اخذ نوبت در همان روز نخواهند شد، بنابر این مراکز درمانی تامین اجتماعی استان قم با ظرفیت و استعداد چهار مرکز و بیش از ۶۵۰ پرسنل در کنار مراکز دولتی و خصوصی در خدمت نظام سلامت استان فعالیت می‌کنند.

انتهای پیام/ح

۴ هزار بیمار روزانه در مراکز درمانی تامین اجتماعی قم پذیرش می‌شوند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تامین اجتماعی بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۰۷۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 

به گزارش قدس خراسان، سید حسین رسولی در نشست خبری که ظهر امروز در خانه کارگر مشهد به مناسبت روز جهانی کارگر برگزار شد، اظهار کرد: ما مشکل قانون نداریم، مشکل در اجرای قانون است، در قانون تکلیف همه مدیران، کارفرمایان و کارگران مشخص است اما در نهایت کارگران به حقوق خود نمی‌رسند. سالیان سال  است که در این مورد صحبت می‌شود اما همچنان مسائل کارگری به قوت خود باقی است.

وی افزود: مشکلات کارگران بر کسی پوشیده نیست و همه نسب به آن آگاهی دارند و بارها به گوش مسئولان و نمایندگان مجلس رسیده اما موضوع مهم این است که قوانین وجود دارد اما اجرا نمی‌شود و سه جانبه گرایی در زمینه تحقق حقوق کارگران رعایت نمی‌شود.

دبیر اجرایی خانه کارگر استان خراسان رضوی با اشاره به نقش اساسی کارگران در جامعه ادامه داد: امروز شاهد این هستیم به دلیل دستمزد کم دیگر افراد رغبت ندارند که به کارگری بپردازند و شاهد این هستیم که کارفرما از نیروی اتباع استفاده می‌کنند که باز هم تبعات خود را دارد.

رسولی مشکلات حوزه درمان را یکی از مشکلات مهم کارگران دانست و گفت: کارگران به محض ورود به کارخانه باید بیمه شوند و حق بیمه خود را پرداخت کنند این در صورتی است که به نحوه مطلوب نمی‌توانند از خدمات بیمه‌ای و درمان استفاده کنند.در حال حاضر یک درمان مستقیم و یک درمان غیرمستقیم وجود دارد. در درمان مستقیم تامین اجتماعی موظف است در درمانگاه‌ها و مراکز خود به درمان بیمه شدگان خود بپردازد اما این قضیه به دلیل نبود زیرساخت ها، نبود مراکز درمانی و بیمارستانی اتفاق نمی‌افتد و کارگر مجبور است از شرایط درمانی خارج از شبکه تامین اجتماعی استفاده کند و متحمل هزینه شود.

وی افزود: نوبت دهی در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های تحت پوشش تامین اجتماعی به سختی صورت می‌گیرد در صورتی که سازمان تامین اجتماعی باید صفرتا صد کارگران را درمان کند اما این کار به طور کامل انجام نمی‌شود و در نهایت دوباره کارگران هزینه بیمه تکمیلی هم پرداخت می‌کنند تا بتوانند از هزینه‌های درمان خود کم کنند و این یعنی بار اضافه به جامعه کارگری.

دبیر اجرایی خانه کارگر خراسان رضوی خواستار حمایت از حقوق کارگران طبق قوانین شد و گفت: براساس قانون کار باید سه جانبه گرایی متشکل از حضور دولت، نماینده کارگری و کارفرمایان اتفاق بیفتد اما در جلسه شورای عالی کار بدون حضور نماینده کارگران برای حقوق و دستمزد کارگران تصمیم گیری و حقوقی برای جامعه کارگر مشخص شد که کفاف زندگی آنان را نمی‌دهد و باید منتظر تبعات این اتفاق بود.

وی تصریح کرد: دولت به عنوان مجری قانون در اجرای قوانین باید در شرایط بی طرف قرار بگیرد اما ۷۰درصد منافع کارگری در دست دولت است و همین باعث شده تا قانون به درستی اجرا نشود.قانون کار ۲۰۳ ماده و ۱۲۰تبصره دارد که اگر به درستی اجرا شود بسیاری از مشکلات جامعه کارگری حل خواهد شد.

طاهره فجرداودلی

دیگر خبرها

  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • خدمات درمانی برای کودکان زیر هفت سال رایگان است
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • درمان رایگان هدیه به کودکان
  • کارگران مازندران خواستار اجرای بیشتر عدالت اجتماعی
  • ویدیو/ درمان رایگان زیر ۷ ساله‌ها روی پیشخوان بیمارستان‌ها
  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز