Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،محمدرضا هدایتی مدیر روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی قم گفت: از سال ۸۶ نوبت‌دهی در تمام مراکز درمانی تأمین اجتماعی کشور به‌صورت تلفنی انجام می‌شود و از ابتدای سال ۹۷ علاوه بر تلفن، روش‌های موبایلی و اینترنتی به روش‌های نوبت‌دهی به مراکز درمانی تأمین اجتماعی اضافه‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تمام نوبت‌دهی در مراکز درمانی این سازمان به شکل الکترونیک انجام می‌شود و هیچ فردی در روند آن دخالت ندارد،عنوان کرد: در استان قم بیش از ۷۵۰ هزار نفر دفترچه درمانی تأمین اجتماعی دارند و این در حالی است که این سازمان در شهر قم تنها سه مرکز درمانی سرپایی و یک مرکز بستری دارد و در این چهار مرکز نهایت خدمتی که می‌توانند به همشهریان ارائه دهند به‌صورت میانگین چهار هزار نفر در روز در سه نوبت است.

مدیر روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی قم عنوان کرد:۱۰ درصد نوبت‌ها برای تکریم سالمندان است که در صورت مراجعه برای موارد خاص با هماهنگی ریاست مراکز به آن‌ها نوبت داده می‌شود و مابقی از روش‌های ذکرشده به متقاضیان نوبت اختصاص می‌یابد.

هدایتی افزود: آماری که از میزان تماس‌ها با مراکز درمانی تأمین اجتماعی وجود دارد بین ۸ تا ۱۰ برابر میزان ظرفیت خدمات‌دهی است و افراد زیادی که بعدازاین چهار هزار نفر موفق به دریافت نوبت نمی‌شوند این‌طور برداشت می‌کنند که سیستم نوبت‌دهی مشکل دارد.

وی یادآور شد: نکته قابل‌توجه این است که با این تعداد بیمه‌شده، تعداد تقاضایی که برای استفاده از مراکز تأمین اجتماعی وجود دارد بسیار زیادتر از امکانات و تجهیزات سازمان است.

وی با اشاره به اینکه تأمین اجتماعی بر اساس قانون به دو روش به بیمه‌شدگان ارائه خدمت می‌کند،تصریح کرد: روش اول درمان مستقیم از طریق مراکز درمانی تأمین اجتماعی است و روش دوم از طریق درمان غیرمستقیم است؛ در استان قم بیش از ۸۵۰ بیمارستان، درمانگاه، مطب و مراکز پاراکلینیکی با تأمین اجتماعی قرارداد دارند که بیمه‌شده در صورت مراجعه به این مراکز باید مبلغی را بپردازد.

مدیر روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی قم با تأکید بر اینکه در استان قم هشت بیمارستان وجود دارد که اگر تمام آن‌ها در اختیار تأمین اجتماعی باشد بازهم پاسخگوی حجم بالای متقاضیان نخواهیم بود،بیان کرد: مشکل ما با افزایش تعداد مراکز درمانی حل نمی‌شود و درنهایت تعدادی از متقاضیان پشت صف می‌مانند و پیشنهاد می‌شود برای رفع این مشکل به مراکز دولتی که با هزینه کمتری ارائه خدمت می‌کنند مراجعه شود.

انتهای پیام/ح

تقاضای درمان در مراکز تأمین اجتماعی قم ۱۰ برابر ظرفیت است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سرویس اجتماعی تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۶۱۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وحید زمان زاده افزود: در صورت خلا مراکز درمانی از نیروهای پرستاری، این مساله لطمه بزرگی بر پیکره سلامت کشور وارد خواهد آورد، مصداق این‌موضوع، افزایش استعفای پرستاران از مراکز درمانی است که به طور مستقیم سلامت مردم را نشانه گرفته است.

بیشتر بخوانید: لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران به کجا رسید؟

وی گفت: امروز ضروت توجه به خواسته های پرستاران، از مرز درخواست های شخصی یا پیگیری های صنفی در سازمان نظام پرستاری و سایر نهادهای پرستاری عبور کرده و در صورت ادامه این شرایط بحرانی، سلامت مردم به خطر خواهد افتاد.

زمان زاده افزود: تنها راه بازگشت و ترغیب پرستاران جهت ماندگاری در مراکز درمانی، فارغ از بوروکراسی های اداری، توجه اورژانسی به مشکلات معیشتی و قانونی پرستاران به صورت ویژه و آن طور که مورد نظر قانون و خود پرستاران در زمینه های مختلف مانند تعرفه گذاری خدمات پرستاری، فوق العاده خاص با بالاترین ضریب، تبدیل وضعیت و…، است.

وی خاطر نشان کرد: باید مسئولین در قوای سه گانه برای حفاظت از سلامت و رفاه مردم که بنیادی ترین هدف حاکمیتی است، پرستاری را به صورت اختصاصی در نظر بگیرند چرا که در صورت عدم تغییر نگرش ها نسبت به مقوله پرستاری و مراقبت، دچار بحران بزرگی در حوزه سلامت خواهیم شد و تاخیر در این موضوع عواقب جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت که مسئولان خدوم در دولت باید جوابگوی آن باشند.

زمان زاده افزود: امیدوارم دلسوزان نظام‌سلامت چشمان خود را شسته و با یک نگاه منطقی تر و معقولانه تر به مساله مسائل رفاهی و معیشتی پرستاران که از عوامل اصلی مهاجرت پرستاران می باشد، ورود نمایند زیرا آیندگان اعمال ما را به بهترین شکل، تحلیل خواهند کرد و این آینده خیلی دور نیست.

کد خبر: 1228954 برچسب‌ها پرستار

دیگر خبرها

  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به معلمان در مراکز درمانی یزد
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • ۲۵ مورد تقلب با دستگاه‌های الکترونیکی در کنکور ۱۴۰۳ کشف شد
  • سی سخت میزبان المپیاد کوهنوردی سازمان تامین اجتماعی کشور
  • تخصص بدون تعهد و تعهد بدون تخصص زمینه‌های فساد را ایجاد می‌کند
  • افزایش استعفای دسته جمعی پرستاران / سلامت مردم در خطر است
  • افزایش استعفای پرستاران سلامت مردم را نشانه گرفته است