Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیران تامین اجتماعی آذربایجان غربی در حالی از بهبود وضعیت خدمات دهی در درمانگاه ها و بیمارستان های این سازمان خبر می دهند که واقعیت ملموس چندان هم با سخنان آن ها سازگار نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از اروم نیوز،بیمارستان های سازمان تامین اجتماعی به عنوان پرتردد ترین مراکز درمانی در کشور شناخته می شوند که به دلیل بالا بودن حجم بیمه شدگان این سازمان، چنین ترافیک کاری دور از انتظار نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این تردد و ترافیک نفرات در بیمارستان های وابسته به این سازمان نه تنها موجب خدمات دهی مطلوب و به کار گیری متخصصین و پزشکان برتر نشده، بلکه موجب استفاده از توانمندی های پزشکان و کارکنان با رفتار نامناسب و در برخی مواقع ناپسند در مجامع عمومی شده است!

بیمارستان امام رضا(ع) نمود بارز درمانگاه ها و بیمارستان های تامین اجتماعی در آذربایجان غربی است که باید به عنوان نماد اصلی خدمات دهی این سازمان نیز شناخته شود. بیمارستانی که هرگاه به آن مراجعه کنیم باید ساعاتی را در انتظار نوبت و البته رسیدگی به مشکلات بمانیم.

ازدحام بیماران در بخش های مختاغ، نبود رسیدگی مناسب به ارباب رجوع، نوبت دهی نامنظم و بدون رعایت حقوق شهروندی، بهره گیری از برخی پزشکان کم حوصله و در برخی مواقع بی حوصله و نیز تجویز برخی داروها و نسخه های نامرتبط با اوضاع بیماران جزو مواردی است که در بیمارستان امام رضا(ع) و بسیاری از بیمارستان های وابسته به تامین اجتماعی مشاهده می شود.

اما نکته جالب توجه آنجا است که مسئولین تامین اجتماعی در استان و شهرستان های مختلف چنین مشکلاتی را منکر شده و ادعای خدمات دهی مطلوب در این بیمارستان ها را دارند. ادعایی که خیلی دور از ذهن نیست، چراکه هیچ اطلاعی از اوضاع مراکز تحت پوشش خود ندارند.

مدیران درمان تامین اجتماعی ادعا دارند که سیستم نوبت دهی تلفنی در بیمارستان های این سازمان راه اندازی شده و مردم با نوبت دهی های تلفنی امورات خود را رتق و فتق می کنند، اما آنچه واضح و مبرهن است رعایت نشدن نوبت مردم و مشکلات بسیار فراوان در قبال این امر است که به عنوان اصلی ترین دغدغه بیماران و خانواده بیماران شناخته می شود.

در کنار تمام این مشکلات، باید آن پزشکانی را یادآور شویم که برای معالجه بیماران به راحتی آن ها را به مطب خود هدایت کرده و نسبت به خدمات دهی در بیمارستان زحمت چندانی نمی کشند، چراکه بیمارستان برای آن ها به عنوان سرگرمی بوده و هیچ منفعتی برایشان ندارد.

با این تعاریف، باید منتظر ماند و دید که آیا واقعا مسئولین تامین اجتماعی فرصتی برای بازدید واقعی و نه خودنمایی از بیمارستان های خود خواهند داشت یا اینکه همچنان در جهل مرکب خود مانده و فرصت سوزی را به اقدام مناسب ترجیح می دهند؟!

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۵۶۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه ارزش ریالی خدمات ارائه شده به مناطق کم‌برخوردار را حدود ۱۳ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: پنج میلیارد تومان از این مبلغ هزینه دارو و مابقی خدمات بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، رضا منصوری امروز _ سه شنبه یازدهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران در مورد فعالیت سازمان بسیج جامعه پزشکی در قالب‌های فرهنگی، درمانی و آموزشی، اظهار کرد: دیدار با خانواده شهدا، توزیع خدمات به جامعه کم‌برخوردار، برگزاری کارگاه‌ها و کلاس‌های جریان‌ساز، برگزاری مراسم مختلف با شرکت بسیجیان و مجموعه دانشگاه و برپایی ایستگاه‌های صلواتی به مناسبت‌های مختلف در قالب فعالیت‌های فرهنگی سازمان انجام می‌شود.

وی افزود:چهارشنبه اول هرماه بین ۲۰ تا ۲۴ تیم پزشکی متشکل از پزشک، پرستار، کارشناس بهداشت محیط و روانشناس به مناطق کم‌برخوردار استان اعزام و پس از ویزیت بیمارانی که برای ادامه درمان نیاز به خدمات تخصصی دارند به صورت رایگان اعزام می‌شوند.

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه با اشاره به پوشش امدادی و درمانی در سالگرد عملیات بازی‌دراز، خاطرنشان کرد: تمام عوامل بهداشت و درمان، دانشگاه علوم پزشکی، سپاه، ارتش، فراجا، تامین اجتماعی و هلال‌احمر به صورت یک تیم در کنار یکدیگر به شکل منسجم در مراسم سالگرد عملیات بازی‌دراز خدمات ارائه می‌دهند.

منصوری با ارائه آماری از خدمات انجام شده در سالی که گذشت، گفت: ۲۱۶ تیم عمومی در قالب ۱۷ هزار و ۲۸۳ نفر روز طی سال گذشته به مناطق کم‌برخوردار اعزام شدند.

وی اضافه کرد: بیش از ۲۰۰ پزشک عمومی و متخصص به همراه بیش از ۹۰۰ کادر درمان، بهیار، تیم‌های درمانی در مناطق کم‌برخوردار ارائه خدمت داشته که تعداد ۴۸۳ نفر به پزشک متخصص ارجاع که ۳۶ نفر از این تعداد بستری شدند.

رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه ارزش ریالی خدمات ارائه شده را حدود ۱۳ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: پنج میلیارد تومان از این مبلغ هزینه دارو و مابقی خدمات بوده است.

کد خبر 749334

دیگر خبرها

  • مرگ به دلیل شستن دست با تینر
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • شستن دست با ماده مشتعل تینر جان مرد کهنسال مهابادی را گرفت
  • خدمات پزشکی رایگان به ساکنان محمد شهر کرج
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • جنایت‌ به وقت الشفا و ناصر؛ افزایش کشف گورهای دسته‌جمعی در غزه
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • سرزده با دوربین روشن در درمانگاه مطهری