Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از بیماران مراجعه کننده به بیمارستان تامین اجتماعی زاهدان گفت: سال های گذشته دریافت نوبت دهی به صورت حضوری برای رفاه حال بیمار و همراهش مناسب تر از شیوه سیستمی امروز بود زیرا در این شیوه جدید نوبت دهی باید بخت یار بیمار باشد تا از هفت خان رستم گذر کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، از قدیم الایام گفته اند خدا گذرت را به بیمارستان نیندازد و پولت را نصیب دوا و درمان نکند به راستی که تا خودت بیمار نباشی یا همراه بیمار در یکی از بیمارستان های دولتی نشوی، نمی توانی درد بیماران را حس کنی؛ این جمله زبان حال بیمارانی است که برای دوا و درمان راهی بیمارستان تامین اجتماعی می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شلوغی صف انتظار، اشغال بودن مداوم تلفن های گویا، عدم نوبت دهی به بیماران، کمبود پزشک و غیره از جمله مشکلاتی است که از همان اول بهت و حیرت بیمار و همراهش را به دنبال دارد.

با این وجود از آنجایی که اورژانس بیمارستان ها همواره یکی از بخش های پرازدحام محسوب می شوند همیشه با بیشترین اعتراض و شکایت مردم همراه بوده که در این رابطه یکی از بیماران مراجعه کننده در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به گویاشدن سیستم نوبت دهی در این بیمارستان اظهار داشت: باید چندین روز مداوم برای دریافت یک نوبت شماره گیری کرد که در این مدت هم اگر شانس بیاوریم و ظرفیت نوبت دهی تکمیل نشده باشد.


وی شلوغی و معطل بودن بیماران در قسمت اورژانس را یکی دیگر از مشکلات شهروندان زاهدانی بیان کرد و ادامه داد: باید ساعت ها در صف انتظار چشم به راه باشیم تا منشی دکتر یکی یکی شماره ها را اعلام کند.

محمدی یکی دیگر از بیماران ضمن نارضایتی از شیوه پذیرش بیمار در بخش های مختلف این بیمارستان افزود: سال های گذشته دریافت نوبت دهی به صورت حضوری برای رفاه حال بیمار و همراهش مناسب تر از شیوه سیستمی امروز بود زیرا در این شیوه جدید نوبت دهی باید از هفت خان رستم گذر کرد.

وی در تکمیل مطلب فوق بیان کرد: چندین روز است که می خواهم برای پزشک متخصص به صورت تلفنی یک نوبت رزرو کنم که متاسفانه یا خطوط کاملا اشغال می باشد یا ظرفیت نوبت دهی ها پرشده است به گونه ای که نه تنها موفق به دریافت نوبت نشدم بلکه هزینه شارژ تلفن همراهم نیز تمام شد.

یکی دیگر از مراجعین با بیان اینکه گرفتن نوبت برای یک پزشک متخصص کفشی از جنس فولاد نیاز دارد، افزود: برخی شبها به قدری بخش اورژانس تامین اجتماعی شلوغ می شود که علاوه بر معطلی چندساعته بیماران، پزشک معالج هم وقتی برای سرخاراندن ندارد.

وی با بیان اینکه در بیمارستان مشکلات درمانی برای بیماران دو چندان می شود، گفت: همانطور که خودتان مشاهده می کنید چندین ساعت است که منتظر رسیدن نوبت ویزیت هستیم؛ این مهم علاوه بر معطلی بیماران باعث گلایه و نارضایتی پزشک معالج نیز شده است زیرا ویزیت قریب به 100 بیمار برای یک پزشک کاری سخت و دشوار است که اگر مسئولان مربوطه تدبیری اتخاذ کنند و پزشکان عمومی شیفت شب را افزایش دهند قطعا کمتر شاهد گلایه ها و نارضایتی بیماران و پزشکان معالج خواهیم بود.
بازگو کردن این مشکلات بدان جهت بود تا مسئولان مربوطه به وضعیت درمانی شهروندان اهمیت دوچندانی قائل شوند و این اوضاع را سرو سامان دهند.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۵۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیوساینتیس، یک سیستم هوش مصنوعی اثبات کرده است که می‌تواند با هشدار دادن به پزشکان برای بررسی بیمارانی که نتایج آزمایش قلب به خطر مرگ اشاره دارد، جان آن‌ها را نجات دهد. در یک آزمایش بالینی تصادفی با تقریباً ۱۶ هزار بیمار در دو بیمارستان، هوش مصنوعی میزان مرگ و میر بیماران پرخطر را به میزان ۳۱ درصد کاهش داد.

اریک توپول از مؤسسه تحقیقاتی اسکریپس در کالیفرنیا، که در این تحقیق شرکت نداشت، می‌گوید: این واقعاً فوق‌العاده است. بسیار نادر است که یک دارو ۳۱ درصد مرگ و میر را کاهش دهد، و حتی این مورد برای موارد غیردارویی نادرتر است درحالی که این فقط نظارت بر افراد با هوش مصنوعی است.

چین لین در مرکز پزشکی دفاع ملی تایوان و همکارانش ابتدا هوش مصنوعی خود را بر روی بیش از ۴۵۰ هزار آزمایش الکتروکاردیوگرام (ECG) که فعالیت الکتریکی قلب را به همراه داده‌های بقای افراد اندازه گیری می‌کند، آموزش دادند. هوش مصنوعی یاد گرفت که خطر مرگ هر بیمار را با یک امتیاز درصدی نشان دهد. بر این اساس افرادی که حداقل ۹۵ درصد را کسب می‌کنند، به عنوان خطر بالا در نظر گرفته می‌شوند.

سپس محققان سیستم هشدار هوش مصنوعی را با ۳۹ پزشک در دو بیمارستان مختلف آزمایش کردند. هنگامی که پرستاران نتایج آزمایش‌های الکتروکاردیوگرام هر بیمار جدید را به یک سرور کامپیوتری بارگذاری می‌کردند، سیستم هوش مصنوعی نتایج را تجزیه و تحلیل می‌کرد و در صورتی که بیمار را پرخطر تشخیص می‌داد، سریعاً به پزشکان هشدار می‌داد.

سیستم هوش مصنوعی علاوه بر کاهش خطر مرگ به دلایل مختلف، مرگ و میر بیماران پرخطر ناشی از مشکلات قلبی را تا بیش از ۹۰ درصد کاهش داد.

لین و همکارانش حدس زدند که پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی ممکن است به تمرکز روی گروه‌های پرخطر کمک کند. پزشکان معمولاً هشدار‌ها را با آزمایش‌های تشخیصی بیشتر و درمان‌های اضافی دنبال می‌کنند.

سیستم هشدار هوش مصنوعی در حال حاضر در ۱۴ بیمارستان نظامی در تایوان استفاده می‌شود.

توپول می‌گوید: این را می‌توان در هر بیمارستانی در سراسر جهان اجرا کرد از این رو نباید گران باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • بهره مندی ۳ هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص از تسهیلات درمان در گلستان
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است